A felhasználói élmény növelése, a megfelelő működés érdekében és statisztikai célokból a weboldal sütiket és egyéb technológiát alkalmaz. Az “Elfogadom” gomb megnyomásával hozzájárulsz ezek használatához.

Beállításaidat a "Részletek"-re kattintva ellenőrizheted, módosíthatod. A weboldalon használt sütikről bővebben az Adatvédelmi Irányelvekben olvashatsz. 

Élet a Bodzakunyhóban

„Nekem jó volt ez kunyhó. Szénaágyán puha és mély volt az álom, asztalán ízletes a kenyér, éjszakájában mély a csend, és nappalában ajtóm előtt járt a napsugaras szabadság.”
(Fekete István)

 

A Bodzakunyhó a világ egy színekkel, természet- és életszeretettel teli titkos szeglete. Bízom abban, hogy egy folyton változó, lélegző mesebeli rejtekhely lehet, ahová jó betérni s ahol mindenki talál egy percnyi csendet vagy valami értékeset, amit magával vihet.

Polcaimon a hamarosan megjelenő színezők, színes nyomatok, képeslapok, naptárak mellett festmények, kézzel készült ékszerek, használati- és dísztárgyak is helyet kapnak, s a kunyhó apró zugaiban régi kincsek, például évszázados bélyegek, bankjegyek, s egyéb, kevésbé koros, használt apróságok is feltűnhetnek. 

Időről-időre mesélek majd e tárgyakról, a készítőikről... máskor talán erdőkről, mezőkről... egyszervolt fákról... a világ olyan rezdüléseiről, melyeket különösen érdekesnek tartok.   

Hol volt, hol nem volt... (I.)

2021. 04. 13. 18:05:50
A Bodzakunyhó történetéről (I.)
Az oldal tetejére