A felhasználói élmény növelése, a megfelelő működés érdekében és statisztikai célokból a weboldal sütiket és egyéb technológiát alkalmaz. Az “Elfogadom” gomb megnyomásával hozzájárulsz ezek használatához.

Beállításaidat a "Részletek"-re kattintva ellenőrizheted, módosíthatod. A weboldalon használt sütikről bővebben az Adatvédelmi Irányelvekben olvashatsz. 

Fizetés

A bodzakunyho.hu oldalon banki átutalással, bankkártyával, Barion tárcával illetve utánvétes fizetési mód esetén a futárnál készpénzzel is fizethetsz. 
 

Banki átutalás

2 nap áll rendelkezésedre, hogy a megrendelt termékek ellenértékét a megadott bankszámlára utald. Az átutaláshoz szükséges banki adatok a visszaigazoló e-mailben érkeznek.
Kérlek, a tranzakció közlemény rovatában mindenképpen tüntesd fel a megrendelés számát, így tudlak egyértelműen beazonosítani.
A csomagot az összeg jóváírása után adom át a futárnak. A kiszállítási idő a választott szállítási módtól függően változó.

Fizetés utánvétellel

Ha készpénzben szeretnél fizetni, megteheted, amennyiben az "Utánvétel" fizetési módot választod.
Ebben az esetben a rendelés végösszegét a futárnak fizeted ki, a csomag kézbesítésekor. (A kézbesítésre a rendelés leadását követő 1-4. munkanapon kerül sor, erről a futár cég a megadott elérhetőségedre tájékoztatást küld. )

Bankkártyás fizetés esetén a vásárló a Barion fizetési oldalára kerül.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházakban, mobil alkalmazásokban.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Mivel a Barion banki biztonsággal védett rendszer, titkos adat az elfogadónak nem kerül átadásra.
Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

 

Fizetés bankkártya nélkül

 

Abban az esetben, ha Barion tárcát regisztrálsz, többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes.

 

Az oldal tetejére