A felhasználói élmény növelése, a megfelelő működés érdekében és statisztikai célokból a weboldal sütiket és egyéb technológiát alkalmaz. Az “Elfogadom” gomb megnyomásával hozzájárulsz ezek használatához.

Beállításaidat a "Részletek"-re kattintva ellenőrizheted, módosíthatod. A weboldalon használt sütikről bővebben az Adatvédelmi Irányelvekben olvashatsz. 

Kapcsolat

Köszöntelek a Bodzakunyhóban!

Kérlek, amennyiben kérdésed, észrevételed merült fel az oldallal kapcsolatban, esetleg valamilyen hiányossággal találkoztál, bátran jelezd az alábbi üzenetküldési felületen vagy e-mailben (bodzakunyho@gmail.com). A Bodzakunyhó a közelmúltban nőtt ki a földből, a beállítások ellenőrzése még zajlik, így elképzelhetőek fennakadások. Köszönöm, hogy megérted.

Ha a rendeléseddel kapcsolatos kérdésre nem találod a választ sem a Fizetés, Szállítás menüpontok alatt, sem az ÁSZF-ben, a kérdésedet szintén az alábbi űrlap kitöltésével vagy e-mailben tudod elküldeni nekem. Az üzenetekre általában egy, rendhagyó esetben két napon belül válaszolni fogok. 

A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével egyúttal elfogadod az Adatvédelmi Irányelveket, és hozzájárulsz megadott adatait kezeléséhez.

Üdvözlettel

Bodza

 

Az oldal tetejére