A felhasználói élmény növelése, a megfelelő működés érdekében és statisztikai célokból a weboldal sütiket és egyéb technológiát alkalmaz. Az “Elfogadom” gomb megnyomásával hozzájárulsz ezek használatához.

Beállításaidat a "Részletek"-re kattintva ellenőrizheted, módosíthatod. A weboldalon használt sütikről bővebben az Adatvédelmi Irányelvekben olvashatsz. 

Köszöntő

Üdvözöllek a világ e boszorkányos, földillatú szegletében :)

A kategóriákról a következő hetekben lehullanak a zárójelek, s polcaimon hamarosan fából, gyapjúból és más természetes anyagokból, kézzel, törődéssel készített használati-, dísz-, és ajándéktárgyakra, ékszerekre s apró érdekességekre lelhetsz. 

Ha úgy tartja kedved, e kunyhó hangulatát színes nyomatok, égetett képek formájában az otthonodba is Magaddal viheted, sőt, aquarell színezőlapokon akár újra is álmodhatod a mintákat, motívumokat saját színeiddel.   

A Bodzakunyhó időről-időre újabb tematikájú, gyűjthető színező-sorozatokkal, képeslapokkal, a jövőben további képes termékekkel (például színes naptárakkal, színezhető pop-up képeslapokkal) vár.

A különböző méretben, kivitelben és témákkal készülő Bodza-Lapokkal a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt meglepheted, kellemes és hasznos alkotási, akár tanulási lehetőséget ajándékozhatsz szeretteidnek.

Lesz játék, és nézelődünk a nagyvilágban. Kézműveseket, alkotókat is vendégül látok, alkotásaikat a bolt polcain is megtalálhatod majd. 

Ha szívesen megismernéd a Bodzakunyhó életét, nem szeretnél lemaradni a vadvirágos sorozat új színezőkártyáiról, vagy időben szeretnél benevezni a játékokra, iratkozz fel az oldalon elérhető hírlevél-szolgáltatásra.

Egy hónapban egyszer-kétszer összegyűjtöm az újdonságokat, hogy ne maradj le semmiről. 

Amennyiben egyedi ötleted megvalósításához vennéd igénybe a segítségemet (például meseillusztrációt, egyedi mintájú képet, ajándéktárgyat, vagy a bolt készletében éppen nem elérhető nemezfigurát szeretnél), bátran írj a bodzakunyho[kukac]gmail.com címre vagy küldj üzenetet a bodzakunyho.hu kapcsolat menüpontja alatti űrlap kitöltésével.    

     

Örülök, hogy betértél, kellemes kikapcsolódást :)

Az oldal tetejére