A felhasználói élmény növelése, a megfelelő működés érdekében és statisztikai célokból a weboldal sütiket és egyéb technológiát alkalmaz. Az “Elfogadom” gomb megnyomásával hozzájárulsz ezek használatához.

Beállításaidat a "Részletek"-re kattintva ellenőrizheted, módosíthatod. A weboldalon használt sütikről bővebben az Adatvédelmi Irányelvekben olvashatsz. 

Szállítás

A szállítás módja

Csomagodat a GLS futárszolgálat munkatársai szállítják ki a megrendelés visszaigazolást követő 1-4. munkanapon.

A feladásról értesítelek, ezt követően általában a következő munkanapon várható a csomag kézbesítése. A kiszállítás napján a futárszolgálat SMS üzenetben értesít a kézbesítés várható időpontjáról. Az értesítés tartalmazza a futár elérhetőségét is, így esetleges egyeztetés, időpont módosítás céljából felveheted vele a kapcsolatot.

A kiszállítás munkanapokon 8-18 óra között történik. Kézbesítési címként célszerű olyan címet megadni (pl. munkahely), amelyen napközben tartózkodsz, vagy olyat, amelyen valaki át tudja venni a csomagot.

A kézbesítést a futárszolgálat 2 alkalommal kíséreli meg. Amennyiben mindkét kézbesítési próbálkozás eredménytelen, a csomag visszaszállításra kerül.

A szállítás díját a választott kézbesítési mód határozza meg. 

Fizetést követő kiszállítás futárszolgálattal: 1600 Ft
Utánvétes fizetés esetén: + 490 Ft

A bodzakunyho.hu Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállal.

   

Az oldal tetejére